BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.02.04. 14:25
2018.02.02. 17:25
2018.01.28. 16:26
2018.01.24. 18:47
2018.01.21. 17:26
2018.01.20. 19:26
 
Nyereményjáték!

Íme a nyereményjátékunk 2. része! Mivel decembert írunk , és hamarosan itt a karácsony, szerettünk volna a játék mellett apróbb ajándékokkal is meglepni benneteket! Minden egyes napra beidőzítettünk egy bejegyzést, melyet a számozott képek takarnak! Itt kérdéseket találtok, amiket az oldal e-mail címére (perriegp@freemail.hu) kell elküldeni, helyesen megoldva! Természetesen ha lemaradtok 1-1 napról, visszanézhetitek, és akár 24-én is elküldhetitek! Azonban a helyes válaszokat csakis 2017. december 28-ig várjuk, utána senkiét nem fogadjuk el! A sorsoláson azok vehetnek részt, akik az első részt teljesítették, és az összes kérdésre hibátlanul válaszoltak! Minden kérdésre megtaláljátok a megoldást a modulokban böngészve!

FIGYELEM! Nem muszáj minden nap elküldeni a megoldásokat, mind a 24 kérdés helyes válaszát küldhetitek akár egyben is! Így egyszerűbb nektek is.


 
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!