BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.02.04. 14:25
2018.02.02. 17:25
2018.01.28. 16:26
2018.01.24. 18:47
2018.01.21. 17:26
2018.01.20. 19:26
 
Kezdőlap

Múlt heti Instagram posztok

2017.11.29. 19:41, Eve
//littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1511979803_57.png

Ismételten a hét közepére tolódott a szokásos Instagram összefoglalónk, ne haragudjatok. Igencsak rövid bejegyzés lesz/lett, hiszen a turné és az egész éves fáradtság miatt alig-alig jelentkeztek a lányok. Ez leginkább Perrie-re jellemző, ő egyáltalán nem töltött fel nekünk újdonságot. Azonban Leigh-Anne igen! Pénteken megosztotta, hogy Spotify-n keresztül éppen a legújabb dalukat, az If I Get My Way-t hallgatja,  s ezáltal tudatta a Mixerekkel, hogy a Platinum Edition elérhető világszerte. Másnap Instagramon keresztül köszöntötte fel unokaöccsét, Kailumot, aki 6. születésnapját ünnepelte.

        

A gyönyörű Jesy-nk a hetet egy "közös pizsis" képpel kezdte, amin Jade társaságában látható. Toy Story-s pizsomájukban pózoltak együtt a manchester-i fellépésük után. Csütörtökön azonban mindenkit meglepett azzal, hogy vett magának egy irtózatosan édes kiskutyát. A pici Reggie hamar ellepte a lány Instagramját, szinte egyfolytában róla posztol Story-n keresztül is. A rövid videót megtekinthetitek itt (LINK).

        

A heti "versenyt" azonban ismételten Jade nyerte, ő a legaktívabb a négy lány közül. Hétfőn egy grafikát osztott meg magáról, amely még a Summertime Ball-os outfitjéről készült. Megemlékezett példaképéről is, Diana Ross-ról, aki díjat vehetett át azon az estén. Jesy-vel közös pizsijükről ő is megosztotta ugyanazt a képet. Aki követi az oldalt, az tudhatja, hogy pár koncerten nem énekelhetett, ám amint meggyógyult, egy vidám fotót posztolt az egyik állomásról. A 25-ei londoni emlékezetes marad számára is, de főleg egy meleg párnak, hiszen a Secret Love Song előtt jegyezték el egymást, az erről készült felvételt természetesen az énekesnő is feltette (LINK). A dokumentumfilm egyik jelenetképével érzékeltette követőivel, hogy ő azért elkeseredett a turné vége miatt, úgy érzi nem áll rá készen. 

        

Címkék: Instagram
Még nincs hozzászólás.
 
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!