BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.11.22. 19:04
2017.11.21. 21:42
2017.11.20. 19:23
 
Üdvözlet

Legyél üdvözölve a Little Mix G-Portálon! Ismerd meg a méltán híres lánycsapatot, akik 2011-ben bombaként robbantak be a köztudatba azzal, hogy az X-Factor első győztes csapata lett! Azóta az évek során már bebizonyították, hogy érdemes megjegyezni a nevüket. Értesülj nap, mint nap a legfrissebb hírekről, képekről és videókról itt az oldalon! Emellett meg kell említeni a menüket is, hiszen minden apró információt megtudhattok róluk. A Multimédia részlegben az összes dalszövegük és hivatalos zeneletöltéseik elérhetőek. A galériában több ezer képet tekinthettek meg. Legyél te is Mixer!

 
Facebook

Ha kedved tartja, kövessd be az oldalt a Facebook-on is, hogy minél hamarabb értesülj a legfrissebb hírekről! Csak egy lájk!

 
Legújabb képek

Nézz be az oldalhoz tartozó galériába is, ahol már több, mint 30 000 képet találhatsz a csapatról!

 
Chat doboz

Fontos tudnivalók:
Az oldalt 2 ember szerkeszti, Eve & Hanna! Kérlek ne hirdetésre használd a chatet, hanem rendes kommunikálásra. Cserét is itt kérhetsz!

 
Glory Days Turné

november 20. Echo Aréna, Liverpool

november 21. Manchester Aréna, Manchester

november 22. Manchester Aréna, Manchester

november 25. O2 Aréna, London

november 26. O2 Aréna, London (utolsó)

 
Cserék

24/09 szabad hely
Jelentkezni a chat-ben lehet!

Feltételek 

 
Munkálatok

GLORY DAYS : THE PLATINUM EDITION

A 2017-es évben nem várhatunk új albumot a lányoktól, azonban így sem hagytak minket cserben. November 24-én érkezik a Glory Days bővített kiadása, a The Platinum Edition! Október 20-tól előrendelhetővé válik!

GLORY DAYS TURNÉ

A Little Mix negyedszerre is belevágott egy lemezbemutató turnéra! A 2016-os Get Weird sikere után ez is nagyszabású lesz, és szinte év végéig fog tartani! Ismét ellátogattak Európába is, a hozzánk legközelebbi állomás Bécs volt! Az angliai részt kibővítették, több öltözet, dalcserék, stb...

GLORY DAYS ALBUM

Alig lett vége a Get Weird turnénak, a lányok nem tétlenkedtek, stúdióba vonultak. A 4. album komolyabb hangvételű és érettebb dalokat tartalmaz, mint elődjei. Alig egy hét alatt első helyezést ért el, és 96 000 példányt adtak el.

OUR WORLD KÖNYV

A Ready To Fly 2012-es kiadása után úgy érezték a lányok, hogy belevágnak egy másik könyvbe is. Ez már sokkal érettebb, bemutatja az eltelt évek történéseit, a sztárrá válás útját, sőt a párkapcsolati titkokat is felfedi! Mindezt majdnem 300 oldalban!

USA PRO

Az USA Pro egy világhírű sportruházattal foglalkozó cég. Még 2015 év végén jelentetett meg egy kollekciót a Little Mix-el, majd ezt követte kettő másik 2016 elején. Tavaly novemberben kiadták a saját tervezésű ruhadarabjaikat is! Szeptemberben új kollekció jelent meg!

WISHMAKER PARTY EDITION

2015-ös Gold Magic után tavaly piacra dobták következő parfümüket, a Wishmaker-t. A káprázatos színvilággal rendelkező üvegcse szintén sikereket ért el, mint elődje. Jelenleg CSAK Angliában érhető el! Azonban 2017-ben új verziójával álltak elő, a Party Edition-al.
 
Twitter

 
Instagram

Kövesd az oldalt Instagramon is!

@littlemhungary

 
Little Mix VEVO

Reggaeton Lento (Remix) ft. CNCO (09.17.)

 
Információk
2017.10.20 Költözés
Eve & Hanna Szerkesztő
Little Mix Téma
XXX Köszönet
Linda & Eve Design
GPortal & SoSugary Tárhely
Google Chrome Ajánlott böngésző
1366x768 Ajánlott felbontás
@ E-mail
Online Mixerek
 
Nyilatkozat

A www.littlemix.gportal.hu nem áll kapcsolatban a Little Mix-el, sem annak menedzsmentjével és rokonságával. Annak céljából jött létre, hogy a hazai rajongók jobban megismerhessék őket, első kézből értesülhessenek a legfrissebb információkról. Az itt fellelhető összes bejegyzés, modul, cikk, kép és videó saját keresés illetve saját írás. Ezeknek másolása, engedély nélküli felhasználása TILOS!

Minden jog fenntartva (c) 2017
littlemix.gportal.hu

>> BELÉPÉS <<

 
Kezdőlap

GWT: Párizs

2016.06.24. 18:17, Eve
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510492987_80.png

Sziasztok!

Csütörtökön a Little Mix Párizsban lépett fel. Hamarosan véget ér a Get Weird turné európai része, csak két spanyol állomás van hátra. A lányoknak utána kisebb pihenés jön, majd 1-2 nyári fesztivál,és stúdióba vonulnak a negyedik albumuk miatt. Addig is itt van a párizsi koncert fotói, ezek mind rajongók által készültek

Black Magic + Cannonball
The End
Wings
Change Your Life
Little Me
Love Me Like You
DNA
Secret Love Song

        

GWT: Köln,Milánó, Zürich

2016.06.22. 19:44, Eve
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510493269_32.png

Sziasztok!

Sajnos elcsúsztam a frissítéssel, így most egybe hozom nektek mindhárom nap képeit. Először is a köln-i koncert fotói bővült, így összesen 97 fotó került fel. Emellé találtam pár videót is arról az estéről. 20-án a lányok Olaszországba utaztak, a Fabrique-ben léptek fel. Innen 68 fotót töltöttem fel a galériába, illetve videók is vannak. Szerencsénkre a képek között akadnak nagyon jó minőségűek. Tegnap pedig a svájciakat szórakoztatták, innen is számos fotó és videó akadt, bár leginkább a koncert elejéről. Erről az állomásról mindösszesen 56 fotót találhattok a galériába. A lányoknak holnap folytatódik aa turné, Párizs lesz a helyszín. 

Grown  I  MILÁNÓ  I  ZÜRICH
Move  I  MILÁNÓ  I  ZÜRICH
Hair  I  KÖLN  I  MILÁNÓ  I  ZÜRICH
Change Your Life  I  KÖLN  I  MILÁNÓ  I  ZÜRICH
Wings  I  KÖLN  I  MILÁNÓ  I  ZÜRICH
DNA  I  KÖLN  I  MILÁNÓ  I
Secret Love Song  I  MILÁNÓ  I
Little Me  I  KÖLN  I
How Ya Doin?  I  KÖLN  I
Love Me Like You  I  KÖLN  I
Black Magic  I  MILÁNÓ  I

        

♦ GALÉRIA LINK:

Turnék & Koncertek  >>  [2016] Get Weird turné >> Június 19. - Palladium, Köln

Turnék & Koncertek  >>  [2016] Get Weird turné >> Június 20. - Fabrique, Milánó

Turnék & Koncertek  >>  [2016] Get Weird turné >> Június 21. - Volkshaus, Zürich

GWT: Köln

2016.06.20. 15:06, Eve
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510493566_24.png

Sziasztok!

A lányok két napot töltöttek el a német városban, Kölnben, ahol tegnap este fel is léptek. A helyszín a Palladium volt, és sajnos nem sok képet kaptunk. Videót se többet találtam, mindösszesen kettőt. Ma már Milánóban vannak, hiszen ott folytatódik a turnéjuk.

Black Magic
Secret Love Song

        

Instagramra csak úgy ontják a fotókat, Perrie Németországból hármat is posztolt, ebből egyet már megmutattam nektek. Mindet tegnap készítette, gyönyörűen nézett ki. Sőt, a közös Instájukra egy újabb német zászlós kép került fel, ez pedig a rajongói eseményükön készült.

@perrieeele: Jó napot (2.kép)

@littlemix: Szerelem szerelem szerettük a tegnapi találkozót a sok német rajongóval 💛🇩🇪❤ Hozzuk este a műsort #GetWeirdTurnéKöln 

        

Snapchaten képek terén Pez visszafogta magát, inkább videókat töltöget fel, amin bohóckodik Leigh-el. Ezeknek javarésze a hajón készült. 

Videó 1.  I  Videó 2.  I  Videó 3.

        

Tartalom- és galériabővítés

2016.06.19. 19:00, Eve
Címkék: Weboldal Lesifotók
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510493930_66.png

Sziasztok!

A napokban folytattam a galéria bővítését, befejeztem a 2011-es és 2012-es év paparazzi fotóit, illetve a többi kategóriában is ami hiányzott, most felkerült. Most már csak a 2013-as és 2014-es lesifotói hiányoznak, az előbbinek neki is álltam, jelenleg is azon ügyködöm. Mindegyik kép remek minőségű! Az első kettő kiskép a '11-es, a többi a '12-es kategóriába visz titeket!

        

A galéria mellett szántam időt a tartalomra is! Mivel már több, mint fél éve nyitva van a lap, igyekeztem a lehető legbővebben kidolgozni az adott témákat. Egy pár modult írtam, illetve volt, amelyiket frissítettem is! Hamarosan befejezem a többit is, arról pedig értesítelek benneteket!

Díjak
Családja
Házi kedvencei
Little Mix
Piercingek
Eljegyzés

GWT: Antwerp

2016.06.19. 13:00, Eve
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510494162_83.png

Sziasztok!

Tegnap előtt a lányok Belgiumba utaztak, azon belül is Antwerp városába. Ismét fergeteges koncertet adtak a TRIX-ben. Rengeteg rajongói fotót kaptunk az estéről. YouTube-ra rengeteg videófelvétel került fel, így volt miből válogatnom. Ma már Németországban tartózkodnak, ugyanis ma Köln-ben folytatódik a Get Weird turné

Secret Love Song
Lightning
DNA
The End
Hair
Grown
Medley
Wings
Little Me
The Beginning
Black Magic
Salute
Weird People
Move
Love Me Like You
Change Your Life

        

Tegnap már Köln-be is utaztak, ugyanis hivatalosak voltak a 1Live stúdiójába. Egyelőre nem kaptunk két képen kívül semmi mást, feltehetőleg az interjúra várnunk kell,de egy pár másodperces videót kiszivárogtattak, amin a lányok bohóckodnak a Hair-re. 

        

A csapat Instagram-járól most sem maradhatott el a zászlós fotó, de most emellé társult egy-egy csokifigura is. A belgák ugyanis híresek eme édességükről, így a lányok igazán mázlisták. Pez a saját fiókjára egy csodálatos fotót tett fel magáról. Egyszerűen fantasztikusan állt neki ez az outfit. A snapchaten most kissé lecsendesültek a dolgok, Leigh még a 1Live stúdiójából egy kutyás-szelfie-t készített Perrie-vel, kedvencünk pedig itt is megosztotta az öltözetét. Két rövid videót is posztolt, az egyiken megmutatja az esti látképet.

@littlemix: #GetWeirdTurnéAntwerp 🇧🇪 Különleges este volt 💙💚💛💜 Köszönet, hogy csodálatos közönség vagytok! Nem bírunk várni a holnapi Köln-i koncertig 🇩🇪

@perrieeele: Németország 🌻

@leigh-annepinn: Vaú Vaú!

        

USA Pro: The Zen Edit

2016.06.17. 21:44, Eve
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510494582_92.png

Sziasztok!

Múltkor Snapchaten tájékoztattak minket a lányok, hogy az USA Pro által ismét fotózáson vettek részt. Nos nem kellett sokat várnunk, hiszen az első kép meg is jelent a friss kampányhoz, ami a The Zen Edit nevet viseli (Zen Range). Valószínűleg hamarosan újabb fotókat szivárogtatnak ki, mint az előző kollekciónál. 

        

A galériába feltöltöttem a mostani kollekciót, sőt az előzőt is, így megtekinthetitek az összes terméket, amiket a lányok reklámoznak. A legfrissebbek a világos színeket képviselik, vannak köztük nagyon jók. Ha esetleg valamelyik megtetszett,a lenti linken meg is tudjátok rendelni őket.

MEGVÁSÁROLOM

        

Pez a snapchatjére most két újabb fotót töltött fel, az egyiken kipróbálta a mai legújabb filtert, a másikon pedig a stílusosan tálalt palacsintáját osztotta meg. Emellé négy rövid videót tett ki, az egyiken Claudimarral látható, a másikon pedig Jake (Jesy párja) is feltűnik, amint táncol. A harmadikon ismét állatmaszkkal látható, az utolsón pedig egy wc ajtajára írta fel, hogy Perrie itt volt

@perriesnap:  VIDEÓ

        

GWT: Amszterdam

2016.06.17. 12:34, Eve
http://littlemix.gportal.hu/portal/littlemix/image/gallery/1510494896_93.png

Sziasztok!

Tegnap este a lányok a holland fővárosban, Amszterdamban léptek fel. Már 2 napja ott tartózkodtak, és szeretik is a várost a lányok. A Heineken Music Hall-ban folytatódott a Get Weird turné, ahova összesen 7 000 ember fért be. Rengeteg rajongói képet kaptunk, illetve a hely hivatalos oldalára is kerültek fel remek minőségű fotók. Eddig összesen 98 képet találtok a galériában, és számos YouTube felvétel is van!

Grown
Hair
Move
Little Me
Change Your Life
Wings
Black Magic
Weird People
The Beginning
How Ya Doin?
Love Me Like You
Ring The Alarm / Salute
Medley
Secret Love Song
Lightning

        

Snapchatre egy képet tettek fel, amin egy fan-könyv látható, amit a holland rajongóik készítettek nekik. Reméljük, hogy osztanak meg majd még részleteket belőle, egyelőre csak a borítót mutatták meg. Emellé egy videó is felkerült, amin Perrie és Leigh szórakoznak, illetve kedvencünk 3 videóval gazdagított minket. Instagramon persze most sem maradhatott el az adott ország zászlójával történő pózolás. Ez még a koncert előtt készült. 

@littlemix_offic: Köszönjük Holland Mixerek! <3

@littlemix: #GetWeirdTurnéAmszterdam... Ki van itt ??? Alig várjuk, hogy egy gonosz show-t adjunk nektek 👯💋😁

@perriesnap: VIDEÓ

        

 

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok